Taistelua

Cccc 25. kesäkuuta 2018 | Jouko Vuorenniemi

"Lopuksi: vahvistukaa Herrassa, ottakaa voimaksenne hänen väkevyytensä. Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan. Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan. Ottakaa siis yllenne Jumalan taisteluvarustus, niin että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa ja selviytymään taistelusta pystyssä pysyen.

Seiskää lujina! Kiinnittäkää vyöksenne totuus, pukeutukaa vanhurskauden haarniskaan ja sitokaa jalkineiksenne alttius julistaa rauhan evankeliumia. Ottakaa kaikessa suojaksenne uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa pahan palavat nuolet. Ottakaa myös pelastuksen kypärä, ottakaa Hengen miekka, Jumalan sana.
Ef. 6:10-18

Olemme todellisessa sodankäynnissä taistellen ihmisten riippuvuuksia vastaan, mitkä tuhoavat ihmisen. Rakastaen meidän tulee kertoa sekä puhein että teoin ilosanomaa: Parempaa on olemassa kuin antaa itsensä riippuvuuksien vietäväksi. Rehellisesti, kaikki ammattitaito, aito välittäminen ja luottamus Taivaan Isään on lääkkeitä, joiden yhteisvaikutuksella voidaan lähimmäinen irroittaa riippuvuudestaan. Ei ole mitään taikatemppuja vaan tarvitaan kärsivällisyyttä, pettymysten sietoa ja sitoutumista uuteen tapaan elää. Ja  luotetaan, että Taivaan Isä auttaa joka tilanteessa.

Mennään eteenpäin!

 

Jokke

Kommentoi

Tosi mielenkiintoista aikaa

Cccc 31. tammikuuta 2018 | Jouko Vuorenniemi

Nyt tapahtuu ja tuntuu pysyykö tällainen pikkumies vauhdissa mukana. 7.2.2018 olemme mukana Seinäjoella Sateet lähetä - tilaisuudessa, mikä seuraavana iltana tulee Radio Deistä ulos.

Sitten maaliskuun puolessa välissä meitä lähtee 16 henkeä Kan ry:n järjestämälle aktiomatkalle Espanjaan. Siellä teemme remonttihommia Manos-lähetyskeskuksella, osallistumme polkupyöräevankeliointiin Caminotyössä, olemme mukana hengellisissä tilaisuuksissa ja tietysti myös lomailemme. Me kun olemme ympäri Suomea saamme olla viikon yhdessä ja se on meille iso juttu.

Talot ovat miltei täynnä kuntoutujia ja monet menevät selkeästi eteenpäin elämässään. On hienoa, kun saa olla mukana tällaisessa upeassa työssä, vaikka välillä tuntuu, että haasteet ovat liian suuret omiin voimiin ja kykyihin nähden. Onneksi tämä on Jumalan työtä ja Hän hoitaa asiat ja teen vain sen minkä pystyn ja se riittää.

Elämäniloa ja Siunausta Sinullekin!!!

Jokke

 

 

Kommentoi

Levollista Joulua ja mielenkiintoista Uutta Vuotta

Cccc 20. joulukuuta 2017 | Jouko Vuorenniemi

Pimeyden keskelle Vapahtajamme syntyi tuoden valkeuden sydämiimme ja koko elämäämme. Hän ja hänen elämänsä ja sovitustyönsä on paras lahja, minkä saamme vastaanottaa. Hän on paras ystävämme, joka johtaa elämäämme, kun vain annamme niin tapahtua.

Meidän ei itse tarvitse rimpuilla vaan jättää itsemme Jeesuksen hellään huolenpitoon. Hänen ansiostaan mekin saamme rakastaa lähimmäisiä niinkuin itseämmekin. Voimme myös levollisin mielin luottaa hyvään tulevaisuuteen tehden tietenkin parhaamme, mihin pystymme ja kykenemme.

Leppoisin ajatuksin uusia haasteita kohden.

Jokke

Kommentoi

Ihmeitä tapahtuu

Cccc 31. lokakuuta 2017 | Jouko Vuorenniemi

Olen nyt saanut olla reilut kolme vuotta tässä työssä ja mietiskelin, mitä on tapahtunut. Huomasin laskevani henkilöitä, jotka ovat selkeästi päässeet irti päihdekierteestä. Heitä on yli 20!!!! Kun muutos on jäänyt pysyväksi, se antaa todellista iloa tähän työhön.

Henkseleitä ei kannata paukutella, mutta kiitollisena nöyrin mielin voi vain todeta, että saa olla hienossa työssä mukana. Lähimmäinen on saanut apua tilanteeseensa ja raitistumisen vaikutukset koskevat myös hänen lähipiiriään. Haasteita riittää jatkuvasti, mutta luottaen Taivaan Isän johdatukseen on turvallista alkaa jokainen päivä!!

Upeata Siunattua Syksyä!!!!

Kommentoi

Kesä on uusiutumisen aikaa

Cccc 16. kesäkuuta 2017 | Jouko Vuorenniemi

Niin paljon on tehtävää ja jotain saa aikaiseksi. Nyt menemme kohti keskikesän juhlaa ja muutoinkin vihdoin lämpöistä aikaa. On hetki levähtää ja uudistua monella tapaa. Koko ajan ei tarvitse kiirehtiä vaan voi  pysähtyä pohtimaan monia asioita. Mikä tässä elämässä on tärkeintä ja mihin aikani käytän. On niin monia mahdollisuuksia, että selkeästi pitää valita mitä tekee.

Yksi valinnan paikka on tuleva juhannus. Meidät tapaa helluntaiherätyksen konferenssista Keuruulta. Kan ry:llä on siellä oma piste Missioteltassa ja tervetuloa juttelemaan ajankohtaisista asioista.

Toivottavasti nähdään ja joka tapauksessa virkistävää siunattua kesää Sinulle!!!!

Kommentoi

Kevään kynnyksellä!!!

Cccc 29. maaliskuuta 2017 | Jouko Vuorenniemi

Tälläkin hetkellä monet ovat ottamassa ensi askeleita uskon ja raittiuden tiellä asumispalveluyksiköissä. Heitä varten me olemme ja haluamme tukea pitkäjänteisesti, jotta muutoksesta tulee pysyvä. Kuntoutusvaihe on pääsääntöisesti kuukausien prosessi asumispalveluyksikössä ja moni tarvitsee tukea myös kuntoutuksen jälkeen. Pyrimme löytämään jokaiselle halukkaalle seurakuntayhteyden ja tukihenkilön, joka voisi kulkea rinnalla arjen haasteissa. Olemme lähestyneet seurakuntia ja edelleen pyrimme kehittämään vapaaehtoistoimintaa päihderiippuvaisten auttamiseksi. Jos haluat, että paikkakunnallasi järjestetään riippuvuuksia käsittelevä tilaisuus niin ota yhteyttä meihin ja seurakuntaasi niin järjestetään yhdessä.

Tässä yksilöä korostavassa yhteiskunnassa pitää todella nähdä vaivaa todellisen yhteyden rakentamiseen ihmisten välillä. Perheet hajoavat ja pienentyvät, yhteisöjen merkitys kasvaa toinen toisemme tukemisessa. Kan ry haluaa yhtenä toimijana olla rakentamassa siltoja ihmisten välille ja jokaista löytämään parhaan yhteyden, minkä ihminen voi saada eli yhteyden Vapahtajaan, Jeesukseen. Tämä yhteys kantaa jo täällä mann päällä ja myös tämän taivalluksen jälkeen.

Jokke

Kommentoi

Hyvää Joulua ja Mielenkiintoista vuotta 2017

Cccc 21. joulukuuta 2016 | Jouko Vuorenniemi

Joulun Sanomaa !!!!

Jouluna jokaiselle ilosanoma,
orjuudesta Jeesuksen irroittama.
Hän tulee ystäväksi yksinäisyyteesi,
Vapahtaja ja vapauttaja syntynyt Sinunkin sydämeesi.
Saat kumppanin aivan ilmaiseksi,
Jeesus toimii Sinun parhaaksi.
Uuteen vuoteen ja haasteisiin luottavaisesti,
ei pelolla vaan nöyryydellä ja rohkeasti.
Taivas päämääränä
ja elämänmatka mielekkäänä.

Kommentoi

Juuri nyt !!!!

Cccc 11. marraskuuta 2016 | Jouko Vuorenniemi Kommentoi Lue koko kirjoitus

Kesäiseen lämpöön

Cccc 28. toukokuuta 2016 | Jouko Vuorenniemi

Olemme nauttineet lämpöisestä keväästä ja kohta on suven suloisuuden vuoro. Tänä keväänä on ollut myös työssämme mukavaa lämpöisyyttä. Viherpeukalot ovat vauhdissa ja luonto on erityisesti otettu mukaan kuntoutukseen. On huomattu Jumalan luoman luonnon eheyttävä vaikutus meille kaikille. Lähilaavut ovat tulleet tutuiksi ja siemenet on istutettu maahan, jopa kanoja tepastelee Kan-kodin pihamaalla.

Moni kuntoutuja ottaa isoja askeleita uskontiellään ja raittiissa elämässään. Yhdessä toinen toistamme tukien Taivastiellä jatkamme matkaa. Vankilatyössä monet ovat tulleet uskoon ja vapautuville järjestelemme asuntoja ja työtoimintaa, jotta entinen vanki pääsisi mahdollisimman hyvin kiinni siviilielämään.

Konferenssivalmistelut ovat käynnissä ja tervetuloa tutustumaan pisteellemme Missioteltassa ja teematilaisuuksiin Visio-teltassa.

Uusia mahdollisuuksia työn kehittämiseen monilla alueilla on ja pyydän esirukousta, että asiat edistyisivät parhaalla mahdollisella tavalla.

Siunattua Kesää!!!!

Jokke

Kommentoi

Pääsiäisjuhlaa

Cccc 24. maaliskuuta 2016 | Jouko Vuorenniemi

Kärsimys muuttuu voitoksi. Moni on päässyt ja moni on pääsemässä riippuvuudesta vapauteen. Se on parasta,mitä tässä työssä saa kohdata. Orja pääsee lapseksi, vanki pääsee vapauteen, tarpeeton löytää tarkoituksen. Rikkinäinen elämä muuttuu eheämmäksi.

Kristus vapauttaa meidät elämään ja palvelemaan toinen toisiamme. Löytyy se sama tunne, kun ristiinnaulittu, tapettu Jeesus nousee haudasta ja jälleen tapaa opetuslapset ja muut tutut. Suru ja kaipuu kääntyy jälleennäkemiseksi ja valtavaksi iloksi. Tätä kokemusta ja tietoisuutta kaipaa jokainen toivonsa menettänyt ja totaalisesti töpännyt lähimmäinen. Jeesus tulee luoksemme ja pitää meitä niin arvokkaina, että haluaa antaa jokaiselle vapauden iloon ja hyvään oloon Hänen yhteydessään.

 

Riemullista Pääsiäisaikaa!!!

Jouko Vuorenniemi

Kommentoi

Uudistumaan

Cccc 7. helmikuuta 2016 | Jouko Vuorenniemi

Joskus on paikallaan uudistua. Ei kaikkea laittaa uusiksi vaan rakentaa vanhan hyvän päälle uutta. Raamatussakin kehotetaan uudistumaan ja tosiasiassa vain muutos on ainoa pysyvä olotila. Nyt haemme yhdistykselle uutta nimeä ja todella runsaasti on tullut todella hyviä ehdotuksia. Todella hienoa on ollut niin monen lähettämä jopa hienosti perusteltu ehdotus uudeksi nimeksi. Jo nyt tuntuu siltä,että kiinnostusta on toimintaamme kohtaan.

Muutoinkin haluamme aktiivisempaan vuorovaikutukseen ihmisten kanssa, joilla on kiinnostusta auttaa lähimmäisiä päästäkseen irti elämää haittaavista riippuvuuksista. Olemme perustaneet kehittämisryhmän, joka miettii ja esittää erilaisia mahdollisuuksia yhdistyksemme toiminnan kehittämiseksi. Otamme myös mielellämme ehdotuksia kuinka kehittää toimintaamme.

Mielenkiintoinen kevät on tulossa ja rukoilemme ja toivomme, että löydämme ehkä uusiakin toimintamuotoja riippuvuusongelmista kärsivien lähimmäisten auttamiseksi.

Jouko

Kommentoi

Rauhallista Joulun aikaa ja mielenkiintoista Uutta Vuotta

Cccc 21. joulukuuta 2015 | Jouko Vuorenniemi

Kan ry hiljentyy joulunviettoon ja toivottaa allekirjoittaneen kirjoittaman runon muodossa kaikille Hyvää joulua ja Siunausrikasta Uutta vuotta 2016.

Me tulemme

Me tulemme seimen äärelle
Hän katsoo meitä pienen lapsen silmin.
Luottavaisesti ja herkkyydellä
Sydämemme täyttyy lämmöllä.

Me tulemme hääjuhlaan
Hän on muuttanut veden viiniksi.
Ihmettelemme voiko tämä olla mahdollista
Meille tarjolla on elämäämme kaikkein parasta.

Me tulemme nälkäiseen kansanjoukkoon
Hän ruokkii meidät viidellä leivällä ja kahdella kalalla.
Tyhjä olo muuttuu tyytyväisyydeksi
Huolemme kääntyy kiitollisuudeksi.

Me tulemme myrskyn keskelle
Hänkö vain nukkuu, kohta hukumme.
Kohta herää ja tuuletkin rauhoittaa
Kunpa muistaisin Häntä aina kunnioittaa.

Me tulemme ristin juurelle
Mitä minä olen tehnyt Jeesukselle.
Minunko takia Hänet on kuolemaan tuomittu
Hänen vuotavat haavansa, syntini sovitettu.

Me tulemme tyhjän haudan äärelle
Hän on noussut, kuolema voitettu.
Minä saan Hänen ansiostaan riemuita
Lahjoista paras, paikka Taivaassa valmistettu.

Me tulemme omaan kammioomme
Tuomme Hänelle voittomme ja tappiomme.
Etuoikeutus, jota kannattaa käyttää usein
Vastaanotto on aina avoin.

Me kuljemme yhdessä Lähimmäistä tukien.
Ilot ja surut, toinen toisemme kohdaten.
Lahjaksi olemme saaneet kaiken
Muuta en antaa voi, kuin iki Kiitoksen.


Kommentoi

Lämpöinen kesä vietetty!!!

Cccc 18. elokuuta 2015 | Jouko Vuorenniemi

Tämän kesän sää ei ollut kovin lämpöinen, mutta Kan ry on saanut työssään nauttia työn tuottamasta lämmöstä. Asumispalveluyksiköitten kuntoutuspaikat ovat olleet miltei täynnä koko kesän ja olemme saaneet tukea monia kuntoutujia kohti terveempää elämäntapaa kokonaisvaltaisesti; fyysisesti, psyykkisesti, hengellisesti ja sosiaalisesti. Vankiloista kuuluu, että selkeää herätystä on havaittavissa ja meidänkin työn kautta moni entinen ja nykyinen vanki on kuntoutuksen polulla.

Heinolan nuorten yksikkö Kotikannus on täyttynyt ja samaan pihapiiriin on syntynyt senioritalo, missä yksinäiset uskovat ihmiset ovat löytäneet yhteyden toisiinsa. 

Nöyrin mielin voi kiitollisesti sanoa, että olemme saaneet nauttia Taivaan Isän huolenpidosta. Olemme palkanneet ja palkkaamassa uusia työntekijöitä, mikä tässä leikkausten maassa on myös pieni ihme. Talous on kireä, mutta hallinnassa ja uskomme, että Taivaan Isä huolehtii myös sillä saralla. Hän kehottaa uskovia tukemaan Kan ry:n toimintaa ja silloin voimme ottaa vastaan asiakkaita, jotka eivät kotikunnastaan saa rahoitusta kuntoutukseen.

Kiitollisella mielellä Taivaan isän johdatukseen luottaen.

Jokke

Kommentoi

Yhteistä työtä !!!

Cccc 19. toukokuuta 2015 | Jouko Vuorenniemi

Kohta on kesä !!!

Kesä tuo mieleen uuden mahdollisuuden. Jälleen kaikki puhkeaa kukkaan ja myös itse voi lähteä virkeästi liikkeelle. Päivät ovat pitkiä ja valoisia antaen mahdollisuuden itsensäkin uudistamiseen. Itseni kohdalla yritän paremmin johtaa itseäni monissa asioissa. Koetan tehdä itselleni hyvää huolehtimalla riittävästä unesta, kohtuullisesta ravinnosta ja sopivasta liikunnasta. Tähän kun lisään vielä tärkeimmän, mikä luo pohjan koko elämälle: Taivaan Isän kanssa seurustelun lukemisen, kuuntelun ja olemisen kautta niin asiat alkaa olla hyvällä mallilla. Hän minusta huolehtii ja minä saan nauttia Hänen huolenpidostaan ja tehdä sen, mitä Hän tielleni johtaa.

Samoin on tällä työrintamalla. Luottamus Taivaan Isän johdatukseen kaikissa asioissa. Se ei tee toimettomaksi vaan päinvastoin. Kun pidämme silmät ja korvat auki niin jatkuvasti avautuu uusia haasteita ja ideoita toteutettavaksi. Konkreettisesti tällä hetkellä Heinolan yksikkö on laajenemassa sekä nuorten että senioreiden yhteisöksi. Tuusniemen yksikön kuntoutujat ovat kaikki vaihtumassa ja uudet haasteet odottavat. Jokaisessa yksikössä on tarvetta vapaaehtoistoimijoille ja heidän löytämisensä on haaste. Kaikki kyllä hoituu minusta huolimatta ja minun huolehtimisesta huolimatta. Teen vain sen minkä ymmärrän ja pidän huolta läheisestä suhteesta rakkaaseen Työnantajaan, Jeesukseen, joka on avannut tien, mitä kulkea.

Konferenssikin lähestyy ja tervetuloa pisteellemme juttelemaan Missiotelttaan. Visioteltassa on perjantai-iltana tilaisuus, missä järjestömme konkarit Ari Rautavirta ja Sakari Pihlaja ovat nuorten haastateltavana. Radioitavassa tilaisuudessa Isossa teltassa meillä on Laukkasen Keijon kanssa puheenvuoro. Olisi hienoa nähdä teitä kasvoista kasvoihin konferenssijuhlilla.

Lämpenevää mieltä kesän kanssa kilpaa!!!!

Jokke 

Kommentoi

Nuorten yksikkö avautui Heinolassa

Cccc 17. huhtikuuta 2015 | Jouko Vuorenniemi

Tämän viikon maanantaina ensimmäinen nuori muutti asumaan nuortenasumispalveluyksikkö Kotikannukseen. Tunne oli helpottunut, kun vihdoin pääsimme toteuttamaan tavoitettamme; nuori valmentautumaan kohti itsenäistä asumista ja elämänsä hallintaa. Haaste on meillä suuri; kuinka aikuisina toimia, jotta nuori ottaisi tukemme vastaan. Pikku hiljaa yhdessä nuoren kanssa rakennamme Kotikannuksen toimintatapoja. Emme tarjoa valmista pakettia vaan teemme sitä yhdessä nuoren kanssa.

Elämä on suurelta osin keskeneräisyyden sietämistä tai ehkä positiivisemmin ilmaistuna jatkuvaa kiehtovaa uusiin haasteisiin vastaamista. Elämä on kokonaisuudessaan mielenkiintoinen prosessi, missäon mahdollista oppia aina uutta monilla tasoilla. Ihmiselämä on seikkailu, missä joka päivä odottaa uudet kujeet ja ihmiset kohdattavaksi tuoreella tavalla.

Haluan oppia tuomaan ajatuksiani paremmalla tavalla esille. Olen huomannut provosoituvani joissakin tilanteissa vähän liikaa ja ilmaisuni on ollut yliampuvaa. Rauhallisemmalla tavalla toimien minua olisi kuunneltu paremmin kuin purkauksenomaisella vuodatuksella. Muille on jäänyt mieleen vain tunneryöppy ja ehkä se asia, minkä olen tuonut esille on jäänyt huomioimatta. Työpaineetkin ovat olleet aikamoiset ja nyt tavoittelen levollisempaa otetta työhön ja elämään nähden. 

Rauhassa edeten, jälki on parempaa!!!

Hyvää Kevään jatkoa!!

Jokke

Kommentoi

Kevättä ilmassa ja sisimmässä

Cccc 16. maaliskuuta 2015 | Jouko Vuorenniemi

Jotkut asiat unohtuu ja harmittaa, kun jää hoitamatta. Yksi hyvä esimerkki on tämä blogikirjoitus. Hävetti katsoa edellistä, kun siinä luki vielä maaaliskuun puolivälissä: Hyvää Joulua. Nyt aion tehdä parannuksen ja kirjoittaa joka kuukausi keskellä kuuta. Laitan sen kalenteriin ja aion onnistua. Ei mitään pitkiä sepustuksia vaan mieleen nousevia ajatuksia ja tapahtumia.

Asiaan: Hurja maaliskuu menossa. Lehtijuttuja, kehittämispäivät, Miguel Diezin vierailu Suomeen, radiojuttuja, Heinolan yksikön perustaminen, Tuusniemen muuttaminen asuinpalveluyksiköksi yms. Mennään päivä kerrallaan ja kaikki on sujunut tähän asti ihan mukavasti.

Työ tehdään yhdessä ja Taivaan Isän johdatukseen luottaen. Katsotaan pystynkö pitämään aikomukseni päivitellä tätä kuukauden välein.

Kannustavaa jatkoa Sinulle ja vähän minullekin!!!!

Jokke

Kommentoi

Joulua ja Uutta vuotta odotellessa

Cccc 5. joulukuuta 2014 | Jouko Vuorenniemi

 Joulua minun ei tarvitse odottaa. Joulu tulee hyvin vauhdikkaasti vastaan ja uusi vuosiluku vaihtuu heti perään. Työtä on riittänyt ja tuntuu siltä, että ei se aivan heti ole loppumassakaan. Aika sopiva työtahti ja auton ajoa on riittänyt ajellessa toimintayksiköistä toiseen ja vähän muihinkin kohteisiin. Asumispalveluyksiköt ovat sopivasti täyttyneet ja nuorille suunnatun uuden asumispalveluyksikön valmistelu on hyvässä vauhdissa. Vuokrasopimusta laaditaan, henkilökuntaa rekrytoidaan ja lähialueen sosiaalitoimistoihin ollaan yhteyksissä. Eli tekemisen meininkiä.

Vapaaehtoiskoulutukset ovat toteutuneet Jyväskylässä, Seinäjoella ja Turussa. Aluetyöntekijät valmistelevat uusia koulutuksia ainakin Kälviälle ja Vaasaan. VaHa-projekti (Vapaaksi hallitusti) on lyönyt itsensä läpi ja hieno yhteistyö vankiloihin päin toimii. Monet vapautuneet ovat saaneet apua projektista. Seinäjoen kotokuntoutuksemme sai Seinäjoella järjestetyillä koulutuspäivillä erittäin hyvää palautetta toiminnastaan. Kotokuntoutuksen ansiosta kalliin laitoshoidon tarve on merkittävästi pienentynyt. Turun Kirpputorimme juhlii 11.12.2014 kymppisynttäreitä ja siellä asiakaspalaute on ollut kiitettävää.

Seurakuntiin päin on ollut yhteyksiä myös runsaasti. Olin alustamassa ja virittämässä työntekijöitä ryhmätöihin Savon työntekijäpäivillä Varkaudessa ja Isossa Kirjassa syyspäivillä olin mukana. Hengellisissä tilaisuuksissa vastuuta kantaen olen ollut Kiikoisissa, Kauhavalla, Jyväskylässä, Sonkajärvellä ja Lappeenrannassa. Myös joululehti tuli punnerrettua kasaan, kun edellinen tehtiin vielä yhdessä Mäkisen Markun kanssa. Markun kanssa olemme olleet Järviradion ohjelmissa, Markun ollessa päävastuussa.

Nyt uuteen vuoteen reippain mielin ja odotellen, mitä se tuo tullessaan. Onneksi tätä työtä tehdään yhdessä ja kaiken toiminnan takana on Rakastava Jumala, jonka apulaisina saamme olla.

Levollisesti toimien Taivaan Isän rakkaudesta nauttien.

Rauhaisaa Joulun aikaa ja mielenkiintoista Uutta vuotta!!!

Jokke

Kommentoi

Ensivaikutelmia

Cccc 9. syyskuuta 2014 | Jouko Vuorenniemi

Ensimmäinen kuukausi takana toiminnanjohtajana ja hyvältä tuntuu. Olen päässyt työyhteisöön ja työyhteyteen, missä on todella mukava työskennellä. Olen saanut tavata meidän toimintamme piirissä olevia lähimmäisiä, joiden tapaamiset ovat olleet minulle voimia antavaa. Tikkakisan kyllä hävisin Jyväskylässä, mutta olen kyllä pikku hiljaa tappiosta toipumassa. Olen tullut vakuuttuneeksi tämän ensimmäisen kuukauden aikana, että Kan ry tekee todella arvokasta työtä lähimmäisiä auttaakseen. Taloutemme on pikkaisen tiukoilla, mutta uskon, että Taivaan Isällä on keinot hoitaa tämäkin asia. Toivon, että voimme keskittyä täysillä lähimmäisten auttamiseen niin, ettei talouden murheet haittaa työtämme. Kiitos, että muistatte meitä rukouksin ja kohdatessamme rohkaisemme toinen toisiamme.

Mielenkiintoisten haasteiden ääreltä.

Jokke

Kommentoi

Kortesjärvi on avattu

Cccc 9. huhtikuuta 2014 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Rauhallista Joulua

Cccc 20. joulukuuta 2013 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Talvi tekee tuloaa.

Cccc 8. marraskuuta 2013 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Hyvää kesää

Cccc 2. elokuuta 2013 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Mietteitä

Cccc 26. syyskuuta 2012 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Syksyä

Cccc 21. elokuuta 2012 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Kesä

Cccc 12. kesäkuuta 2012 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Kevät tulee

Cccc 28. maaliskuuta 2012 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Hyvää kuluvaa vuotta

Cccc 13. tammikuuta 2012 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Kylläpä tuo aika kuluu nopeasti.

Cccc 18. lokakuuta 2011 | Markku Mäkinen Kommentoi Lue koko kirjoitus

Viimeisimmät kommentit

Ei kommentteja