Yhteistä työtä !!!

19.5.2015 5.15 | Jouko Vuorenniemi

Kohta on kesä !!!

Kesä tuo mieleen uuden mahdollisuuden. Jälleen kaikki puhkeaa kukkaan ja myös itse voi lähteä virkeästi liikkeelle. Päivät ovat pitkiä ja valoisia antaen mahdollisuuden itsensäkin uudistamiseen. Itseni kohdalla yritän paremmin johtaa itseäni monissa asioissa. Koetan tehdä itselleni hyvää huolehtimalla riittävästä unesta, kohtuullisesta ravinnosta ja sopivasta liikunnasta. Tähän kun lisään vielä tärkeimmän, mikä luo pohjan koko elämälle: Taivaan Isän kanssa seurustelun lukemisen, kuuntelun ja olemisen kautta niin asiat alkaa olla hyvällä mallilla. Hän minusta huolehtii ja minä saan nauttia Hänen huolenpidostaan ja tehdä sen, mitä Hän tielleni johtaa.

Samoin on tällä työrintamalla. Luottamus Taivaan Isän johdatukseen kaikissa asioissa. Se ei tee toimettomaksi vaan päinvastoin. Kun pidämme silmät ja korvat auki niin jatkuvasti avautuu uusia haasteita ja ideoita toteutettavaksi. Konkreettisesti tällä hetkellä Heinolan yksikkö on laajenemassa sekä nuorten että senioreiden yhteisöksi. Tuusniemen yksikön kuntoutujat ovat kaikki vaihtumassa ja uudet haasteet odottavat. Jokaisessa yksikössä on tarvetta vapaaehtoistoimijoille ja heidän löytämisensä on haaste. Kaikki kyllä hoituu minusta huolimatta ja minun huolehtimisesta huolimatta. Teen vain sen minkä ymmärrän ja pidän huolta läheisestä suhteesta rakkaaseen Työnantajaan, Jeesukseen, joka on avannut tien, mitä kulkea.

Konferenssikin lähestyy ja tervetuloa pisteellemme juttelemaan Missiotelttaan. Visioteltassa on perjantai-iltana tilaisuus, missä järjestömme konkarit Ari Rautavirta ja Sakari Pihlaja ovat nuorten haastateltavana. Radioitavassa tilaisuudessa Isossa teltassa meillä on Laukkasen Keijon kanssa puheenvuoro. Olisi hienoa nähdä teitä kasvoista kasvoihin konferenssijuhlilla.

Lämpenevää mieltä kesän kanssa kilpaa!!!!

Jokke