ALUETYÖN KOORDINOINTI

Itä-Suomi, Pohjois-Karjala, Kymi ja Lappi

Aluetyön kokonaisuuden koordinoinnista vastaa Hannu Koivisto. Lisäksi hän toimii Itä-Suomen, Pohjois-Karjalan, Kymin ja Lapin aluetyössä.

Yhteystiedot:
Hannu Koivisto
p. 0400 881145
hannu.koivisto(at)kan.fiAluetyö

Aluekoordinaattori toimii erilaisisa verkostoissa, kuntien, järjestöjen ja seurakuntien yhteistyön kehittämiseksi.  Lisäksi he tukevat vapaaehtoistyön kehittymistä järjestämällä koulutusta ja tapahtumia sekä osallistuvat seminaareihin, messuille ja muihin alan tapahtumiin.

Aluetyö vastaa kansalaistoiminnan kehittämistä yhdistyksessämme.  Kan ry on valtakunnallinen toimija ja sillä on 300 seurakunnan, yli 3000 kannattajajäsenen ja lähes 300 yhdyshenkilön verkosto.

 Aluekoordinaattori järjestää tapahtumia eri seurakunnissa. Tapahtumien tarkoitus on tehdä päihdetyötä tunnetuksi, auttaa seurakuntaa ja seurakuntalaisia ymmärtämään ja kohtaamaan päihdeongelmaisia, synnyttämään vapaaehtoistyötä ja tukemaan esimerkiksi vertaisryhmien perustamisia.  Tapahtumat räätälöidään yhdessä seurakuntien kanssa paikallisten toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

 Aluetyön vastuualueeseen kuuluvat myös kannatusjäsenhankinta sekä valtakunnallisella keräysluvalla toimiva varainkeräyskampanja.

 

Aluetyö

 
Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Satakunta ja Etelä-Pohjanmaa

Etelä-Suomen aluekoordinaattorina toimii Timo Katto Tampereelta   

Yhteystiedot:
Timo Katto
p. 050 330 1164
timo.katto(at)kan.fi